Ny inredningsbutik i Vaggeryd

Ny inredningsbutik i Vaggeryd

Vi har nu glädjen att meddela att det finns ännu ett nytillskott i Vaggeryds butiksutbud. Denna gången hälsar vi Jennys Inredning välkommen till Viktoriagatan 6!

Jennys Inredning kommer drivas av Jenny Boman. Jenny har arbetat flera år som florist men även som återförsäljare av inredning från Zelected By Houze. Jenny kommer även i butiken sälja varor på beställning för ZBH och kommer då använda en del av butiken som ett showroom för deras varor. Hon har dock inte tänkt fortsätta yrket som florist men tycker dock att även växter är inredning och hör hemma i en inredningsbutik, så lite grönt kommer absolut finnas kvar.

Inredningen i butiken kommer hålla sig åt ett stilrent håll med inslag av industridesign kombinerat med nyare danska linjer. Ni kommer kunna hitta allt från möbler till prylar för kök och badrum samt tavlor och annan inredning.
Jenny ser själv på inredning som något man ska ha råd att byta ut, att fylla ett hem med designprodukter har långt ifrån alla möjlighet att göra. I Jennys butik är det meningen att alla ska ha möjlighet att köpa snygg inredning till sina hem.

Jennys inredning kommer öppna 26 april i Gretas gamla lokaler bredvid Koola Kidz och vi önskar henne ett stort lycka till och välkommen till Vaggeryd.

(Bild lånad från www.zbh.se)

mars 29, 2016